• zorg foto 3
  • lucht foto 10
  • lucht foto 7 natuur
  • Prettige leefomgeving
  • Gezonde atmosfeer
  • Natuurlijke luchtreiniger

Herstel de luchtkwaliteit in uw zorgcentra

Tal van virussen, schimmels en andere micro-organismen, zoals Salmonella, Yersinia en Noro virussen, circuleren in zorgcentra. Bovendien is de lucht vervuild met onaangename (menselijke) geuren ten gevolge van o.a. incontinentie of roken. Deze deeltjes verontreinigen de lucht en kunnen tot vermoeidheid, hoofpijn en besmetting leiden.

Een zuivere werkomgeving door natuurlijke luchtreiniging

Een gezonde atmosfeer voor cliënten en uw personeel in uw zorgcentra kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem met RCI™-technologie. Deze QR luchtreinigingssystemen bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een de integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie, oxidatie en RCI. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van een natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimte. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.

Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteit meting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.

Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.