• ziekenhuis foto 1
  • lucht foto 10
  • lucht foto 7 natuur
  • Hygiënische omgeving
  • Gezonde atmosfeer
  • Natuurlijke luchtreiniging

Herstel de luchtkwaliteit in uw ziekenhuis

Tal van virussen, schimmels en andere micro-organismen, zoals Salmonella, Yersinia en MRSA, circuleren in ziekenhuizen. Terwijl een zuivere omgeving gewenst is om uw patiënten optimaal te kunnen verzorgen en uw medewerkers te beschermen tegen infectierisico's die het werk met zich meebrengen. In o.a. operatiekamers is reiniging van de lucht zelfs een noodzaak.

Een zuivere omgeving door natuurlijke luchtreiniging

Aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit zodat o.a. ziekenhuisinfecties voorkomen worden kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem met RCI™-technologie. Deze QR luchtreinigingssystemen bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een de integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie, oxidatie en RCI. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van een natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimte. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.

Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteit meting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.

Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.