• lucht foto 3
  • lucht foto 11
  • lucht foto 7 natuur
  • Prettige ambiance
  • Hygiënische omgeving
  • Natuurlijke luchtreiniging

Herstel de luchtkwaliteit in uw restaurant

De ambiance in een restaurant is een belangrijke prikkeling om uw restaurant aantrekkelijk te maken voor uw klanten. Een hygiënische omgeving draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat de waardering van uw klanten toeneemt. Ongewenste geuren zoals rooklucht of menselijke geuren kunnen dit negatief beïnvloeden.

Een zuivere omgeving door natuurlijke luchtreiniging

Aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in uw restaurant kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem. De QR luchtreinigingssystemen van Rofianda bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een de integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie en oxidatie. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van een natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimte. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.

Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteit meting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.

Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.