• lucht foto 4
  • lucht foto 7 natuur
  • lucht foto 10
  • Zuivere omgeving
  • Natuurlijke luchtreiniging

Herstel de luchtkwaliteit in uw laboratoria

Schone lucht is noodzakelijk in een omgeving zoals een laboratorium. Zo wordt de kiemdruk verlaagd om besmetting van uw kweek tegen te gaan.

Een zuivere omgeving door natuurlijke luchtreiniging

Een zuivere omgeving in laboratoria kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem met RCI™-technologie. Deze QR luchtreinigingssystemen bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een de integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie, oxidatie en RCI. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van een natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimte. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.

Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteit meting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.

Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.