• lucht foto 3
  • lucht foto 11
  • lucht foto 7 natuur
  • Prettige werkomgeving
  • Vergroting van het concentratievermogen
  • Natuurlijke luchtreiniger

Herstel de luchtkwaliteit in uw kantoor

Kantoren zijn gevuld met lucht waar schimmels, bacteriën en/of schadelijke chemische stoffen, uit printers, lijm etc. in voorkomen. Een kantoor met een slechte luchtkwaliteit zorgt voor een verhoogde kans op ziekteverzuim bij u en uw personeel doordat binnen deze omgeving klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en geïrriteerde ogen veelvuldig voorkomen. Daarnaast leidt het ook tot een daling in het concentratievermogen en de productiviteit van uw personeel.

Een zuivere werkomgeving door natuurlijke luchtreiniging

Aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in kantoren kan bereikt worden door de toepassing van een luchtzuiveringssysteem met RCI™-technologie. Deze QR luchtreinigingssystemen bootsen de natuurlijke luchtzuivering na door een de integratie van ecologisch verantwoorde technologieën; ionisatie, oxidatie en RCI. Hierdoor worden ‘vriendelijke’ oxidanten en negatieve ionen vervaardigt. Deze radicalen reduceren vervolgens de micro-organismen door het afbreken van de eiwitmantel, elimineren fijnstof, rook, CO₂ en organische geuren worden geneutraliseerd. Het herstel van een natuurlijke omgeving vindt door de gecombineerde techniek plaats in de lucht in die bewuste ruimt. Het luchtzuiveringssysteem brengt zo de oplossing naar de bron waardoor niet alleen de lucht maar ook oppervlaktes gereinigd worden.

Rofianda kan, dankzij  jarenlange ervaring als bekwame en vooruitstrevende partner in luchtbehandelingsappartuur, u ondersteunen op zoek naar de oplossing die voldoet aan uw eisen en de normeringen. Rofianda maakt graag een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te analyseren en indien gewenst een luchtkwaliteit meting bij u uit te voeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rofianda.

Geïnteresseerd in de luchtzuiveringssystemen met RCI™-technologie, dan kunt u hier meer informatie vinden over de producten.